Skip to content

Midvinterblot + Bhartömning!

Fredag den 12 December är det Midvinterblotsittning, och sedan bhartömning.

Sittningen börjar klockan 19.00
Kårkvällen börjar klockan 21.00

Anmälan till sittningen görs till ola@blissing.se
Ange namn, personnummer, allergi/specialmat samt studieort.

Glöm inte att anmäla gäster utan studentleg på kåren.org

Sittningen kostar 50 kronor
Kårkvällen kostar 20 kronor om man inte varit på sittningen.

/.smoerklickarna

7 thoughts on “Midvinterblot + Bhartömning!”

  1. VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR! VI VILL ATT DRICKA INGÅR!

Comments are closed.