Skip to content

.bhartömning!

På fredag, 28/5 så är det dags. Terminens sista .kaurkväll, baren ska tömmas inför sommaren och ni har möjlighet att göra det mellan 21:00 och 01:00. Som vanligt på .bhartömningarna så är det även 20% rabatt på allting under hela kvällen, så se till att passa på innan det är för sent.

Treorna slutar och detta är antagligen sista kårkvällen för ett par av dom, sen kommer det även traditionsenligt att finnas old school people från tidigare årgångar av .smoersex. Träffa gamla legender, ta farväl/ge ett lycka till till avgångsstudenterna, fira att terminen slutar och arbeterna är färdiga, whatever, sista .kaurkvällen våren 2010 och den är inget som man ska missa!

ID+Mecenatkort krävs som vanligt. Gästlistan funkar att anmäla till fram till en timme innan öppningsdags och det kommer finnas bussar som för glada ronnebyare och karlskroniter säkert hem till respektive ort efteråt.

Vi ses där!