Höstterminens första .kaurkväll!

Då var det dags för den första .kaurkvällen för hösten efter nollningen. På fredag 10/9 så öppnar vi .kauren 21:00 för alla glada, festsugna, samt sociala studenter och deras gäster.
Alla som har betalat kåravgiften kommer in gratis. Har man inte betalat kåravgiften så gäller samma villkor som för gästerna, man måste stå med på gästlistan, och då kostar inträdet 50kr. Gästerna anmäls på gästlistan på kårhushemsidan, senast en timme innan kåren öppnar.
Glöm även inte bort dom vanliga reglerna som gäller för gäster; gäster kommer bara in på .kauren i närvaro av den personen som bjudit in dom och dom får inte vara kvar efter att denna personen har lämnat .kauren. Gästerna får ej heller vara uppskrivna som gäst åt någon av arbetarna, så tänk på det när ni anmäler gäster så att vi kan undvika tråkiga misstag.

Utöver det: Have fun!

1 kommentar to “Höstterminens första .kaurkväll!”

  1. Rikki säger:

    Glöm inte att det är bara 2 gäster per medlem


en_USEnglish