.ljudphest 11/11!

Fredagen den 11/11 är det åter dags för .ljudphest på .kauren! Med start klockan 20:00 kommer denna .kaurkväll gå i Digital Ljudproduktions fotspår när elever och före detta elever kommer till .kauren för att spela musik!
Klara akter för fredagens schema är följande:
21:00 – 21:30 Fawlty
21:30 – 22:00 Soulmachine
22:00 – 22:30 Tusen Kråkor
22:30 – 23:00 Trouble
23:00 – 23:30 Firesluking Thunder-Trixies
Efter dessa uppträdanden äntrar DJ Kee & DeSibel DJ-båset för att spela lite elektronisk musik för allt dansande ni behöver fram emot slutet av .kaurkvällen!

Något vi är väldigt stolta över att ge er på fredag är ett presentkort från våra vänner på Harry’s. Detta presentkort ger er 30% på allt på måndagar, tisdagar samt fredagens afterwork mellan 16-19. Rabatten gäller på hela sällskapets nota så missa inte detta grymma erbjudande! Presentkortet gäller året ut.

Inträdet till .kauren funkar som vanligt. Alla med betald kåravgift går in gratis vid uppvisande av giltigt BTH-/Mecenatkort. ֖vriga gäster behöver vara uppskrivna på gästlistan på https://karen.bthstudent.se/, inträde för dessa gäster kostar 50 kr. Endast två gäster per kårmedlem. Var noga med att anmäla era gäster senast en timme innan .kauren öppnar!

https://smoersex.bthstudent.se

Kommentarer är avstängda.


en_USEnglish