Skip to content

Nollningen 2014

Hej och välkommen till BTH Campus Karlshamn. Du som läser det här kommer snart att påbörja dina studier på BTH och uppleva allt som studentlivet har att erbjuda. Du kommer att införskaffa nya kunskaper och träffa en hel del nya vänner. Men innan du låser in dig på studentrummet tillsammans med akademisk litteratur och en balja nudelsoppa vill vi uppmana dig att delta vid årets nollning i Karlshamn! *applåder*

Nollningen är veckan innan skolstarten och finns för att ge dig som student en chans att lära känna nya vänner, bekanta dig med Karlshamn och framför allt, ha väldigt roligt. Nollningen i Karlshamn är designad för att passa alla, där ingår ingen förnedring och inget tvång på alkoholkonsumtion. Alla är välkomna och vi garanterar att ni kommer ha en otroligt rolig vecka. Tanken är att dagarna på nollningen kommer att vara fyllda med lekar och äventyr och att kvällarna kommer att erbjuda festande och ännu mer äventyr. Så häng med oss! Ta chansen att uppleva något helt nytt! Skaffa minnen och vänner för livet!

Gilla gärna vår facebooksida för mer info! www.facebook.com/nollningen14

Hjärtligt välkommen till årets nollning!

Hälsningar, .smoersex